خانه / کتابخانه / Transgenic Plants and Crops

Transgenic Plants and Crops

Transgenic Plants and Crops

وارد کردن ژن‌های فراوان (مربوط به صفات مختلف) به ده‌ها گونه گیاهی مانند گندم، جو، گوجه‌فرنگی، ذرت، سیب زمینی، سویا، پنبه، مارچوبه، تنباکو و چغندرقند جهت اصلاح یا بهبود فرآورده‌های کشاورزی، امکان تغییر ژنتیکی در راه‌های بیوسنتزی گیاهان برای تولید انبوه موادی مانند روغن‌های خوراکی، موم‌ها، چربی‌ها و نشاسته‌ها که در شرایط عادی به میزان بسیار جزیی تولید می‌شوند و کنترل آفات زیستی، تنها نمونه‌های کوچکی از کاربردهای گسترده گیاهان ترانس‌ژنی (تراریخته) را شامل می‌شوند.

این کتاب شامل بیش از سی گونه از گیاهان ترانسژنیک شده است که در مورد میوه و بذر آنها تحقیق شده است و شامل تعداد زیادی روش های پیشرفته و مارکرهای ژنی است، مناسب برای این کار می باشد. تمام کسانی که بدنبال اطلاعات ضروری در مورد گیاهان ترانسژنیک می باشند داشتن این کتاب می تواند بسیار مفید باشد. گزینش گیاهان ، نحوه استفاده از آنها، و توصیه های انجام شده در مودر گیاهان ترانسژنیک را می توانید براحتی در این کتاب بیابید.این کتاب مرجع می تواند برای تمام اساتید و دانشجویان و تمام محقیقن کاملا مفید و ضروری باشد.

به طور گزیده این کتاب شامل بخش های زیر می باشد:

– کشاورزی وضرورت غذا و محصول
– روش­های پیشروفته توسعه محصولات غذایی و گیاهی
– تولید و مصرف محصولات
– دست ورزی­ها ژنتیک در محصولات غذایی
– گیاهان ترانسژنیک – محصولات ترانسژنیک و محدودیت­های آن
– دو مثال از محصولات ترانسژنیک
– روش­ها انتقال ژن و نشان گذاری دی.ان.ای
– مارکرهای مولکولی
– مارکرهای پروتئینی
– مارکرهای دی.ان.ای

 

ok نویسنده: جورج خاچاتوریانز
ok انتشارات: سی.آر.سی
ok تعداد صفحات: ۸۸۸
ok سال انتشار: ۲۰۰۲
ok دریافت کتاب: ۵/۱۹ مگابایت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *